YOUR DAILY PAINT

THE GRAFFITI SHOP FOR EUROPE!

FREE SHIPPING TO NL & BE FROM 75EURO

WE SHIP TO ALL COUNTRIES 

DOMINO SMART GRAFFITI SPUITBUSSEN ZIJN OP BASIS VAN HOOGWAARDIGE ACRYL HARS, SNEL DROOG, EXTRA DEKKEND EN HEBBEN PERFECTE DRUK. WIJ OMSCHRIJVEN HET ALS MEDIUM PRESSURE.

 

DEZE HOOGWAARDIGE GRAFFITI SPUITBUSSEN ZIJN TE COMBINEREN MET  ALLE GANGBARE CAPS. EN ZE GAAN OOK GOED SAMEN MET DE ANDERE BEKENDE MERKEN, ZONDER DAT DE VERF ELKAAR BIJT.

 

DOMINO PAINT WORDT GEMAAKT DOOR FERCA, EEN PRODUCENT IN ITALIË MET RUIM 65JR ERVARING IN SPUITBUSSEN. NIEUWE SPELER OP DE GRAFFITI MARKT, MAAR ZEKER GEEN NIEUWE SPELER OP HET GEBIED VAN AEROSOLS.

 

DOMINO SMART SPUITBUSSEN ZIJN GESCHIKT VOOR ZOWEL HET FIJNE WERK MET EEN SKINNY CAP, MAAR HET BLAAST OOK LEKKER SNEL MET EEN ULTRA FATCAP!

 

DE VERF HECHT OP METAAL, HOUT, STEEN, BETON, KUNSTSTOF EN VRIJWEL ALLE ANDERE VASTE ONDERGRONDEN. DOOR DE DECENNIA LANGE ERVARING, IS DEZE VERF ZO ONTWIKKELD DAT UV LICHT GEEN KANS MAAKT. 

 

DOMINO SMART: KLEURECHT, UV VAST, EXTRA DEKKEND, HELDERE KLEUREN, MEDIUM PRESSURE. DE MEEST ALLROUND SPUITBUS OP DE MARKT.

 

HEB JE LIEVER WAT MEER PRESSURE OP JE SPUITBUSSEN? KIES DAN VOOR DE DOMINO MAGNUM SERIE. 10 HARDE KLEUREN MET HOGE DRUK, VOOR DE ACTIES WAARBIJ ELKE SECONDE TELT!